středa 30. března 2016

Soutěž o 3 balíčky "koňských" vychytávek pro vlasy a ruce

SOUTĚŽ UKONČENA - VÝSLEDKY JSOU ZVEŘEJNĚNY NA INSTAGRAMU A NA FB :-) Děkuji a gratuluji! Už teď připravuji další soutěž, tentokrát bude voňavá :-) Sledujte blog! 

Před časem jsem vás při seznamování s mojí péči o vlasy upozornila na nejoblíbenější šampon a kondicionér, které dokáží s mými extra jemnými vlasy alespoň trochu pohnout. Před časem si tyto produkty oblíbily i Hollywoodské hvězdy a jestli se v blogosféře o něčem píše více než pětkrát, musím to mít :-)  Článek si můžete připomenout ZDE. Teď mají tři z vás možnost oba tyto produkty vyzkoušet, navíc k nim získáte i krém na ruce a nehty ze stejné řady, který právě testuji. Jak na to, se dozvíte na konci článku. A pokud nechcete čekat na výsledek soutěže, můžete si je samozřejmě rovnou zakoupit ZDE.


Produkty do soutěže věnoval e-shop konsky-sampon.cz


Šampon a kondicionér používám už zhruba rok a zatím nemám v plánu udělat si přestávku. Zkusila jsem vyměnit šampon za jiný, z drogerie, ale rychle jsem se vrátila k osvědčenému koňskému šamponu. Šampon z drogerii jsem vypotřebovala na předmytí štětců :-D Jak už jsem v předchozím článku psala, vlasy po něm mám hrubší - neumím jinak ten efekt popsat. Tím pádem vypadají i hustěji, protože když jste majitelkou extra jemných vlasů, nahnat do nich objem bez totálního zatížení stylingovými produkty prostě nejde. S tímhle šamponem se mi to daří. Kondicionér je pro mě nutností vždy - tím, že si vlasy z části odbarvuji, bez něj nemám šanci jej rozčesat. Přiznám se, že nejsem schopná říci, jestli jen se samotným kondicionérem dosáhnete podobných výsledků jako když používáte oba produkty najednou, nemám vyzkoušeno. Samostatně stojí šampon i kondicionér každý 195,- korun při obsahu 355 ml. 
Podle výrobce šampon vychází z receptur koňské kosmetiky upravené pro lidské využití a zajistí mimo jiné i plnější vlasy - a to je přesně to, pod co se můžu podepsat.
Kondicionér zase bojuje mimo jiné proti roztřepeným konečkům a je možné jej ve vlasech i nechat, což jsem, upřímně, nezkoušela.


Novinkou je pro mě krém na ruce a nehty, který je možné aplikovat i na nohy. Balení o obsahu 177 ml vyjde v e-shopu na 175,- korun. Na vynášení soudů je ještě brzy, nemám jej tak dlouho, abych mohla říci konečný verdikt, ale jedno plus mu můžu přiznat už teď - umí se úplně vstřebat. Což je pro mě zřejmě nejpodstatnější, protože nemám ráda hutné krémy, které nechají za sebou na ruce "povlak", ruce jsou mastné ještě dvě hodiny a mám tendence je pak neustále otírat. Vůně je hodně neutrální a já bych klidně brala jinou parfemaci, ale co se mu nedá upřít, je fakt, že mi stačí s ním namazat ruce ráno a večer. Pro krém hraje i fakt, že byl vyvinut původně pro koně při hydrataci suchých, popraskaných kopyt :-)



Nově mě čeká testování rozmarýnových krasavců od stejného výrobce. Určené jsou na suché vlasy, což by mohlo odbarveným částem dělat dobře. Otázkou je, jak si bude rozumět s odrosty a nebarvenými vlasy. Šampon i kondicionér stojí každý 295,- korun, tedy o 100,- korun více, než základní řada, tak jsem zvědavá, zda uvidím rozdíl. Zatímco předchozí trio je v klasických bílých lahvičkách se žlutomodrým potiskem  - ano, krasavci to asi úplně nejsou, ale zatímco u dekorativní kosmetiky koukám i na obal, tady mě nijak nepohoršuje, rozmarýnová řada už má trochu elegantnější balení.



Tak a teď už jen detail, co udělat, aby balíček originálního šamponu, kondicionéru a krému na ruce říkal "pane" právě Vám :-)
Stačí v podstatě tři kroky:

1. Označit na Facebooku stránku Koňský-šampón.cz tlačítkem Tohle se mi líbí
2. Sledovat můj blog na Instagramu nebo si mě přidat do kruhů Google. Obě možnosti najdete vlevo na blogu - na Instagram přímý proklik, kde na mém účtu zaškrtnete Sledovat, nebo přes tlačítko Přidat zde na blogu si mne přidáte do kruhů Google
3. Pokud splníte předchozí dva body, neváhejte pak už jen pod tento článek přidat komentář s upřesněním, jak na Instagramu nebo Googlu vystupujete, abych mohla zkontrolovat, zda jsou splněné podmínky. Pokud do komentáře napíšete, jaké zkušenosti máte s "koňskými" produkty, budu jen ráda :-)

Soutěž končí ve středu 6. dubna, komentáře jsou číslované a tři z čísel vzejdou z losování. Vítěze pak zveřejním na Instagramu a na Facebooku. Pokud do komentáře dáte rovnou Váš e-mail, urychlíte tím naši komunikaci :-)
Teď už jen držím pěsti :-)

18 komentářů:

  1. Leon? Já používám Aussie - je pravda, že trochu zatěžuje, ale není to takova katastrofa, jak je to s aplikací vyšetření uvedeného šamponu, také stačí kapka o velikosti liskoveho oříšku? Nehlede na to, že Já již delší dobu neodbarvuji, jsem rudovlaska - narážím na to,zda dokáže udržet tón barvy. Jinak super články, díky 😉🔝

    OdpovědětVymazat
  2. S koňským šamponem žádné zkušenosti nemám, ale moc ráda bych vyzkoušela. Sleduji na Googlu jako Lenka Tichá, na FB také pod stejným jménem.

    OdpovědětVymazat
  3. sleduji na instagram @tanap_17, google poslusnatana@gmail.com, s koňskými produkty zatím nemám zkušenosti, tak by nebylo od věci vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  4. GFC i FB Vendula Janků
    kutrovavendula@seznam.cz
    Ráda bych vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji GFC a FB - Petra Brázdová.
    S koňskými produkty zatím nemám žádnou zkušenost.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji GFC : Adéla Voráčová
    iG: ada.voracova
    fb: Áďa Voráčová
    e-mail : ada.voracova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Leon, sleduju te vsude. :)) Na Instagramu jako novajdakatka. Pouzivala jsem sampon Davines. Ted mam Aussie. Krasne voni. :) S konskym samponem zadnou zkusenost nemam.

    OdpovědětVymazat
  8. Instagram - kackatajanovska
    Google - kackatajanovska@gmail.cz
    S koňským šampónem zkušenost nemám, ale ráda bych vyzkoušela, protože poslední dobou nemohu najít ten správný šampón na vlasy, který by mi vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
  9. FB: Zdeňka Martináková
    Instagram: denikaabomination
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Zkušenosti s koňskými produkty žádné nemám. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Leon, super článek. S koňským šaponem nemám zkušenost vůbec žádnou a o této značce slyším poprvé, ale ty mi neustále rozšiřuješ obzory... :-)
    Instagram: petra_sebestova

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem na googlu :-) verka.vranova@gmail.com a tuhle znacku zboznuji! Krem pouzivam uz dlouho a je nejlepsi! Sampon bohuzel zatim ne :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky :) na FB i Google jsem pod jménem Klára Kolibová, mail: kolibova.klara@gmail.com. S těmito produkty nemám zatím žádnou zkušenost, ale už hodně dlouhou dobu po nich pokukuji, tudíž bych je velmi ráda vyzkoušela :) děkuji a přeji hezky den. Klára

    OdpovědětVymazat
  13. Instagram- trnkovasara
    S těmito šampony a balzámy mám zkušenost a jsou jednoznačně super! Krásně voní, přijde mi, že se mi vlasy méně mastí. :)
    Kdybych měla štěstí email je sara.trnkova@windowslive.com

    OdpovědětVymazat
  14. Také se můžu přidat k řadám spokojených uživatelů této řady a jelikož jsem i hrdým majitelem koníka vyzkoušela jsem ho i na něm a oba maximální spokojenost :D
    sleduji tento kanál pod Hrstkova.campbrodsky@seznam.cz a na fb Šárka Hrstková
    v případě že by se na mě usmálo štěstí tak na výše zmíněném fb i e-mailu ;)

    OdpovědětVymazat
  15. na instagramu sleduji jako lucie_cherry. S touto kosmetikou mám super zkušenosti, a protože mi už dochází, moc by se mi líbilo vyhrát tento super balíček :-)

    OdpovědětVymazat
  16. sleduju na fb: Martina Mayerová :) ...zkušenost mám jenom se šamponem, ale dobrou, vlasy jsou jemný a šampon dlouho vydrží, není ho tak velká spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
  17. Sampon i kondicioner používám víc než rok a jsem maximálně spokojena. Rozhodně doporučuji vyzkoušet :-) cervikova.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Koňské šampony a balzámy na vlasy neznám, až z Tvého článku, ráda bych vyzkoušela a podělila se o nové zkušenosti i s ostatními.
    Můj mejlík: barunkakralicek@seznam.cz
    Mé jméno na FB: Barbora Klejchová

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a čas, který jste článku věnovali :-)