sobota 12. března 2016

Soutěž o balíček produktů Eveline Cosmetics

SOUTĚŽ JE UKONČENA - VÝSLEDEK SOUTĚŽE JE K DISPOZICI NA FB (záložka sledujte mne) a na INSTAGRAMU. Děkuji všem, kteří se účastnili :-)

Sobota je pro mě nejlepší den týdne. Volno bez toho, abych přemýšlela o tom, že hned další den už budu v práci, den, který se dá užít do poslední minuty bez myšlenek na to, co musím ještě připravit, než začne klasický kolotoč. A tentokrát jej chci zpříjemnit i Vám :-) Protože nemám spolupráci s žádnou značkou a všechny produkty, které na blogu představuji, si kupuji, vybrala jsem několik produktů, které jsou a nebo nejsou dostupné na mém e-shopu. Některé se koupit dají, jiné ne. U všech ale platí, že je mám ráda. A ráda je pošlu směrem k jedné z Vás :-)

Mimochodem - než jsem fotky dofotila, všechny čokoládové bonbony zmizely :-)
 Dekorativní kosmetika, kterou je součástí balíčku je dostupná na e-shopu ( myslím, že v ČR obecně) jen v jednom případě. Jedná se o klasickou kajalovou tužku na oči, součástí víčka je i ořezávátko.
Pomáda na rty Eveline je taková moje "srdcovka". Hrozně moc mi připomíná totiž dětství. Možná se pletu, ale podobné balení měla klasická "regina", kterou měla moje mamka. Přišla jsem si hrozně dospělá, když jsem si mazala rty "opravdovou rtěnkou", protože balení má rtěnkové. Jedná se o hodně hydratační pomádu, kterou používám během dne. Nelepí, není příliš hutná, mám jednu v autě, další v kabelce. Koupit se nedá, někteří zákazníci ji dostávají jako dárek k objednávce.
Poslední dekorativkou je lesk na rty. Úmyslně jsem vybrala odstín, který je hodně neutrální. Není narvaný třpytkami, je možné jej použít k Nude make-upu, stejně jako k "velkému" večernímu.


Další dva produkty jsou z péče o tělo. První z nich je miniatura Tělového mléka a peelingu do sprchy v jednom. Můj vanilkový favorit, který mě provází celou zimou. Středně hrubý peeling, po němž už nemusíte použít tělové mléko, stačí opláchnout a jít. Nemůžu se nabažit té vůně, vanilku miluji a v tomhle produktu s ní výrobce nešetřil. Stejně tak jako arganovýn olejem, který se stará o to, že už nemusíte sahat po tělovém krému:-)
Peeling a maska na nohy. Věřte, že tenhle pytlíček Vám zaručí, že si nohy budou lebedit :-) Doporučuji na nějaký sobotní večer, kdy vyhodíte u nějakého filmu kopýtka s maskou nahoru - celý týden budete vědět, proč máte lehký krok - pomáhá tomu například i patnácti procentní Urea - a ano, úmyslně nepřekládám, znalí vědí :-)  :-)


Tak a teď už jen detail, co udělat, aby balíček říkal "pane" právě Vám :-)
Máte na výběr, jakým způsobem se chcete zúčastnit.
V obou případech, pokud už jste tak neučinili v minulosti, stačí, když si vyberete vpravo na blogu možnost Instagram a na něm mne začnete sledovat, nebo si mne přidáte do kruhů Google přes tlačítko Přidat. A pak už jen, přímo tady na blogu, dáte pod tento článek komentář s upřesněním, jak na Instagramu nebo Googlu vystupujete.

Soutěž končí ve středu, to proto, aby balíček ve čtvrtek už letěl k Vám a příští sobotu už jste si mohly zpříjemnit produkty v něm :-) Komentáře jsou číslované a jedno z čísel vzejde z losování. Vítěze pak zveřejním na Instagramu a FB stránce KosmetikaEveline - pokud do komentáře dáte rovnou Váš e-mail, urychlíte tím naši komunikaci :-)

Teď už jen držím pěsti :-)

16 komentářů:

  1. Sleduji GFC Vendula Janků
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné dárečky! :) Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová (hezkakytka).
    Přeji krásné jarní dny! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Instagram zuzana.palkova, z777@seznam.cz, predem dekuji za poslani vyhry 😊😇😁

    OdpovědětVymazat
  4. super kosmetika za super ceny,sleduji

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji jako Lenka Ticha na Google . leniku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. sleduji :D
    klarkasid@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věcičky! :)
    GFC: ZdeňkaM
    Instagram: denikaabomination
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji GFC Adéla Voráčová
    ada.voracova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji GFC-Petra Brázdová
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. sleduji GFC Květa Křivohlávková
    kytinkak@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  11. sleduji přes Google jako Markéta Heinrichová
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji chocanda12@gmail.com
    Krásný den Leon 😉

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji GFC Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. sleduji Fb Yveta Ličková
    yveta.lickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ig kkaterinakolarova. Modlim se ať vthraji 🙏🙏😍🙈

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a čas, který jste článku věnovali :-)