neděle 8. května 2016

Květnové novinky a doplnění Must have zásob

Byl to maratón :-) Seznam produktů, které mi došly a zároveň wishlist, který čekal na to, až se alespoň trochu vyprázdní. K tomu jen hodina času. Tak nějak vypadal sobotní nákup v Palladiu v Praze, které, jak se nakonec ukázalo, mi bylo malé :-)


Standardně moje první cesta vede vždy do Lush. Nevím, jestli je to tím, že mě táhne vůně, každopádně, vždy do obchodu vcházím s očekáváním, jak vypadají v reálu novinky a tak trochu malou dušičkou, protože i když jdu jen pro jednu věc, vím, že u ní neskončím. Původně jsem šla jen pro mýdlo, které můžu mít v kuchyni - asi nemá smysl diskutovat o nešvaru, kterým je mytí rukou jarem. Tentokrát jsem chtěla mýdlo, které bude mít v sobě alespoň trochu peelingu. Na doporučení Lush víly jsem sáhla po Sexy Peel - mýdlo má nádhernou citrusovou vůni i barvu, opravdu jen malé peelingové částečky a chvíli jsem přemýšlela, zda tuhle nádheru chci mít jen v kuchyni :-) Doporučuji!

Když už jsem tak stála u mýdel, nemohla jsem nevyzkoušet Honey I washed Kids Soap - v podstatě ikonické mýdlo, které je pro Lush tradiční. Vzhledem k tomu, že máme v domácnosti děti, budu doufat, že tak uchráním své milované Rock Star mýdlo. Otázka je, zda děti uchrání jejich medík před mou maličkostí :-D Chvíli jsem ještě váhala u nádherného Maypole, ale jsem statečná a odolala jsem :-) Protože šestiletá dcera miluje Lush přípravky do koupele, doplnila jsem do její dózy Lush bomb a pěn i Berušku :-) Odcházela jsem lehčí o téměř 600,- korun, ale za kabelkou se mi linula nádherná vůně. Jo, Lush je prostě moje srdcovka.




Další zastávka byla u Havlíků. Doplnila jsem si do zásoby Ranní tříminutovou masku, která už je v mém případě taková klasika - pokud nebudu popisovat účinky, psala jsem o nich ZDE, stala se pro mě stejným rituálem, jako je třeba čištění zubů. Mám ráda její vůni, probouzí mě a k denní rutině prostě patří. Její používání mi zabere asi minutu času navíc - působí v době, kdy si čistím zuby. A ráno se každá minuta počítá :-)

Zcela nečekaně jsem ale sáhla i po dalším mýdlu, a to Intimním - obsahuje mimo jiné i dubovou kůru, která je v péči o tyto partie jasným favoritem, moji oblíbenou Levanduli a tymián. V košíku skončilo ale z jiného důvodu, než je jeho obsah. Poprvé jsem se totiž setkala s intim produktem v tuhé podobě a prostě jsem ho chtěla zkusit :-)


Na wishlistu jsem měla přípravek od milovaného Benefitu - jedná se o lifting pod oči. Není to korektor, nezakrývá nedokonalosti, není to klasický  rozjasňovač - je to prostě lifting pod oči. Ooh la Lift má světlounce růžový nádech, má za úkol projasnit  oční okolí a dodat efekt liftingu. Vzhledem k tomu, že jsem měla do Sephory slevu 15%, vyšel na zhruba 700,- korun. Zadarmo není, ale s tím prostě u Benefitu počítám a možná i proto vždy dopředu přemýšlím, který produkt chci. Navzdory mé aprílové pleti mám asi výhodu v tom, že klasický korektor pod oči vůbec nepotřebuji - nemám kruhy pod očima, takže je pro mě zbytečný. Tohle je taková malá alternativa, jak pod očima dosáhnout projasnění, přitom mi tam nezůstane žádná barevná vrstva. Nemluvě o balení, které je Benefitu vlastní :-)




Poslední produkt, který měl na wishlistu snad první místo, jsem v Palladiu sháněla marně a sehnala nakonec v Kotvě ve Fannu. Pravda, málo nechybělo a vůbec jsem tam nedošla, musela jsem nejprve odolat podobnému produktu v Clinique butiku :-) Rozhodla nakonec asi cena, která se lišila o téměř 200,- korun a fakt, že Clarins olej na rty miluji už v medové verzi a malinovou jsem prostě POTŘEBOVALA. Když jsem si kupovala první verzi, medovou, byla malinová jen limitkou a v té době už opravdu nesehnatelnou. I na medovou verzi jsem čekala více než měsíc, než přišel 1! kus do Douglasu v Českých Budějovicích, kde mi ho přímo objednávali a čekal na mě. Ve Fann mě trochu nalomil nový juicy shaker od Lancome, které vypadají nádherně - podle toho, co jsem ale četla u Rendy z OrdinaryLife, je to spíš pěkná hračka, ale efektem je Clarins prostě lepší. Takže ano, malina je doma a čeká na svojí chvíli! Mimochodem, pokud se rádi staráte o své rty, opravdu tento olej, i za cenu 480,- korun, potřebujete. Nic jiného je neumí tak postavit do latě, zhydratovat, vyživit, přes noc zregenerovat. Trochu mi přijde, že medová verze je hutnější, ale může to být jen můj pocit. Každopádně, další položka na seznamu přání je škrtnutá a uvolnila tak místo jiné novince :-) 


Tentokrát jsem sázela na jistotu, takže předpokládám, že se žádná překvapení konat nebudou. Vím, do čeho jsem šla, mimo mýdla od Havlíků. Aktuálně ještě zkouším novinku v péči o pleť od Lancome a tento víkend přál i dalšímu vzorku od Benefitu - hydratačnímu krému na pleť. Doplňuje můj oblíbený krém pod oči z téže řady. Ten jsem tentokrát nebrala. Zdá se mi, že jsem našla o trochu levnější alternativu, která si lépe poradila s vráskami, ale o tom až někdy jindy :) Poslední vzorek jsem si přivezla z Lush, jedná se o masku - podle mě má být zázvorová, ale na jejich e-shopu jsem nenašla a napsat na vzorek jsem si přesný název nenechala. Už jsem jí vyzkoušela, ale mého zeleného oblíbence sesadit nedokázala.

1 komentář:

Děkuji za Váš komentář a čas, který jste článku věnovali :-)