pátek 29. července 2016

Spotřebováno - červen + červenec

I když do konce měsíce ještě tři dny chybějí, žádný produkt už není u svého dna, a tak můžu už teď ukázat, co všechno ukázalo svoje dno. Upřímně, nebylo toho příliš, většinou navíc produkty, které zde ukazuji opakovaně a potvrzují tak vlastně, že opravdu patří k mým oblíbeným a stojím si za nimi.



Nejméně produktů patří k péči o tělo. Ne, že bych si vystačila s jedním sprchovým gelem nebo antiperspirantem na dva měsíce, ale zjistila jsem, že v této kategorii porušuji své pravidlo  - otevřít a spotřebovat vždy jen jeden produkt. Sprchových gelů mám jednak otevřeno více a navíc jsem propadla i tuhým Lush mýdlům, která po vypotřebování tak nějak ukázat nejdou :-)



Sprchový gel Adidas si kupuji opakovaně, hlavně pro jeho jemnou vůni. Upřímně, tak nějak úplně totiž nedokáži asi docenit jiné vlastnosti sprchových gelů. Opět, výjimkou jsou Lush mýdla, u kterých je prostě pokožka těla po umytí tak nějak "jiná". V červnu jsem se rozloučila s mýdlem Rock Star, které vážně stojí za to, už jen pro to, jak moc dokáže provonět celou koupelnu. Právě teď "kradu" dceři Honey I Washed The Kids.

Opakovaně si kupuji i antiperspiranty Nivea, i když zrovna tahle varianta není můj úplný favorit. Už řadu let ale používám vlastně jen ty - jiné antiperspiranty mě většinou odradí výraznou vůní, která se snaží překrýt i parfémy.

O Ziaja krému na ruce jsem se tu zmiňovala už několikrát. Za málo peněz dost muziky, i když, upřímně, favority mám jiné a ty z trůnu nesesadil.

V péči o pleť obličeje bylo vypotřebovaných produktů podstatně více, alespoň v červnu. V červenci už mě pleť zlobila takovým způsobem, že jsem spíše hledala řešení. Takže mám momentálně, opět proti svému přesvědčení, otevřeno krémů a čistidel několik.



Mile mě překvapil odličovač na oči Missha, o kterém jsem se rozepsala už ZDE.



Fajn byla i micelární voda Eveline Cosmetics z řady Program 360 s matujícím účinkem. Opět jsem používala jen na pleť, oči vynechávala. Celkově, micelární vody této značky jsou fajn a vracím se k nim opakovaně.


Co psát o Havlíkově Ranní čistící masce? Je to asi milionté páté balení a na blogu už toho o ní bylo více, než dost :-) Mimochodem, to je jediný produkt, kterému se dívám vlastně na dno i v červenci, takže správně by tu asi měly být balení dvě :-)


Jestli nějaký produkt na čištění obličeje miluji, pak je to Ultrabland od Lush. Úžasný, skvělý, výborný. Cena není, pravda, úplně lidová, ale s přihlédnutím k tomu, že mi balení vydrželo půl roku, vychází v průměru na 100 korun na měsíc? Plus mínus. Také to není první balení a na blogu už jsem popisovala, proč jej tak miluji. Pro ten luxusní pocit, když si s ním promasírujete pleť, houbičkou stáhnete nečistoty a pleť je "napitá", jemná, nepřesušená, ale na dotek není vůbec mastná.

Když mluvíme o houbičce - stříbrná krabička obvykle ukrývá Kmotřičku houbičku od Lush. Sérum na pleť, které mi neuvěřitelně sedí v chladnějším období. Pleť je po něm krásně sametová. Jedná se o tuhé pleťové sérum, které krásně taje na pleti. Momentálně je krabička prázdná a přibude do ní zase na podzim. Jedinou výtku v tomto případě mám vlastně ke krabičce, která nemá se sérem nic společného - obal rychle ztratil na svém lesku :-(

A zase ten Havlík :-) Bylinná osvěžující a hydratační voda je můj osobní Must have na léto, ale používám ji vlastně celoročně. A to nejen pro sebe, ale i při líčení zákaznic. Takový malý voňavý rituál, který má pleť ráda. Už mám další balení, protože jak ji potřebuji v zimě, v létě se bez ní neobejdu vůbec :-)


Jsem docela "ujetá" na oční okolí. Poté, co mi došel Benefit krém na oční okolí, hledala jsem rychlou náhradu, než si doplním zásobu. Sáhla jsem do "vlastních" zásob a našla nového oblíbence. Jedná se o noční masku pod oči od Germaine de Capuccini. Moje pleť si vůbec s touto značkou v poslední době sedla. Jak už jsem na začátku zmínila, pleť se mi najednou zhoršila a nepomáhaly ani zaručené produkty. V tuhle chvíli "jedu" doslova jen v této značce a zdá se, že si s mojí kůží rozumí.


Oční maska je lehký krémgel - zvláštní slovo :-) Je to průzračný gel, který ale nese "zakalení" krémem. Ehm, opět hodně zvláštně volená slova - průzračný je zakalený :-D Ale ono to tak je :-) Vážně. Krásně se vstřebá, nenechává mastné stopy, oční okolí je na první pohled zhydratované. Tak trochu vedlejším účinkem, jak jsem po čase zjistila, je růst řas :-)) Používám jen pod oči a po pár týdnech jsem si všimla, že tu mám řasy delší, než obvykle :-) Krém najdete ZDE


Posledním produktem je miniatura od Skeyndor z řady Aquatherm. Zkusila jsem ho ze zvědavosti, když jsem si všimla, že plná balení na e-shopu neustále mizí. Na rozdíl ode mě jej znají i mé kamarádky, které si jej kupují. Zbyla na mě miniatura s protivráskovým účinkem. Ten až tak posoudit nedokáži, ale ve chvíli, kdy jsem si v noci přesušila pleť ANK od Biodermy, protože jsem likvidovala  nejhorší akutní neplechy na pleti, na den byl pod make-up fantastický.

Tentokrát jsem koš opravdu nezaplnila, na druhé straně, většinou mi došly moje osvědčené produkty, takže peněženka trpí i tak.

Používáte některý z nich Vy?

1 komentář:

Děkuji za Váš komentář a čas, který jste článku věnovali :-)